Air Optix® Hydraglade :

 

 

 

Az Air Optix Hydraglade alapanyaga, felület kialakítása teljesen megegyezik az Air Optix Aquaéval. Különbség a nedvesítő rendszerben van! A hydraglade nedvesítő rendszer segíti a lencse felszín egenletes nedvesítését!

AIR OPTIX® for ASTIGMATISM HydraGlade


Cylinderes szemüveget visel? Ez a fénytörési hiba is korrigálható kontaktlencsével! Válassza a szilikon-hidrogél alapanyagból készült AIR OPTIX® for ASTIGMATISM kontaktlencséket! Különleges geometriája révén nagy stabilitással rendelkezik, így különböző fejtartási pozíció mellett is megtartja tengelyállását.

 

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL HydraGlade

Egy kontaktlencse olvasáshoz, számítógép használathoz,és autóvezetéshez? Az AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL kontaktlencsékkel távolra, közelre, sőt még a köztes távolságokra is jól láthat. Egy kontaktlencse minden távolságra, a szilikon-hidrogél alapanyagok által biztosított maximális légáteresztés mellett.

 

OPTI-FREE® PureMoist® ápolószer

Manapság a lencseviselők már több, mint 8-10 órát hordják a lencsét, ehhez azonban szükségük van olyan ápolószerre, ami egész nap nedvesen tartja a lencsét, hogy még este is kényelmesnek érezzék a lencseviseletet. Az OPTI-FREE® PureMoist® ápolószer akár 16 órán át képes nedvesen tartani a kontaktlencsét!

 

AIR OPTIX® COLORS színes kontaktlencse

Unja már a szeme színét vagy egyszerűen csak szeretné kipróbálni, hogyan nézni ki más szemszínnel?
Természetes szépségű szem egy kényelmes havi viseletű kontaktlencse segítségével.
9 színben, dioptriás és dioptria nélküli változatban elérhető