Remek termék olyan embereknek akik szemüveg mellé kiegészítésként használnak kontaktlencsét! Pollen alergiásoknak kitűnően helyettesíti a havicserés kontaktlencsét!

 

DAILIES® AquaComfort Plus®

Napi viseletű szférikus kontaktlencse távollátóknak illetve rövidlátóknak, speciális önnedvesítő rendszerrel. Minden pislogással nedvesítőanyag jut a lencséből a felszínre, amely megvédi lencséit a kiszáradástól, biztosítja az egésznapos kényelmet. Nyaraláshoz, sportoláshoz kiválóan alkalmas.

 

DAILIES® AquaComfort Plus® Toric

 

Napi viseletű kontaktlencse asztigmiásoknak (cylinderes szemüvegviselőknek), speciális önnedvesítő rendszerrel. Minden pislogással nedvesítőanyag jut a lencséből a felszínre, amely megvédi lencséit a kiszáradástól, biztosítja az egésznapos kényelmet. Nyaraláshoz, sportoláshoz kiválóan alkalmas.

 

DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal

 

Napi viseletű kontaktlencse speciális önnedvesítő rendszerrel,mellyel távolra, közelre, sőt még a köztes távolságokra is jól láthat. Minden pislogással nedvesítőanyag jut a lencséből a felszínre, amely megvédi lencséit a kiszáradástól, biztosítja az egésznapos kényelmet. Kiválóan alkalmas nyaraláshoz, sportoláshoz.

 

DAILIES Total 1®

Igen magas légáteresztő képességgel rendelkező napi viseletű kontaktlencse, amely különleges, hosszantartó kényelmet nyújt, a forradalmi hidrográdiens technológiának köszönhetően. Az innovatív kialakítás eredménye egy egyedülálló víztartalom emelkedés a lencse belsejétől a felszín felé, mely lehetővé teszi, hogy ott legyen több víz, ahol szükség van rá, és kevesebb ott, ahol nincs. Így a kontaktlencse-viselet egész nap kényelmes lesz, egészen a nap végéig.

Dailies Total 1® multifocal

40év felettieknek ajánlott! Mindenbe megegyezik a Total 1 kontaktlencsével!