Alcon Opti-Free Express 355ml

2.720Ft

Kategória:

Leírás

Tesztelt összetevők, érzékeny szem számára is megfelelő, megbízható gyártó és teljesítmény. Ez mind megtalálható az OPTI-FREE Express folyadékban. A svájci Alcon gyártó biztosítja Ügyfeleit, hogy az általuk forgalmazott folyadék növeli a mindennapos kényelmet.

Az OPTI-FREE Express jellemzői:

Az OPTI-FREE Express olyan multifunkcionális fertőtlenítőszer, amely lágy lencsékhez ajánlott. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően a káros mikroorganizmusokat elpusztítja, és hatékonyan eltávolítja a fehérje lerakódásokat. Az OPTI-FREE Express hidratálja a lencsét, és csökkenti a kisebb fellépő irritációkat. Tisztítja, öblíti és fertőtleníti a lencsét. Az OPTI-FREE Express használata során nem szükséges más fiziológiai oldat használata.

A folyadék előkészíti a lencse újra behelyezését, amikor beletesszük a tárolóba. Az OPTI-FREE Express előkészíti a lencsét a behelyezésre, visszaállítja rugalmasságát, és megfelelően hidratálja azt. Nagy, gazdaságos kiszerelés elérhető áron – ez a költséghatékony vásárlás tökéletes választás. Csatlakozzon Ön is a széleskörű Vásárlókörhöz, akik már bizalommal használják az OPTI-FREE Express folyadékot!

Az OPTI-FREE Express összetevői:

nátrium-klorid,
EDTA nátrium,
bórsav,
aminoethylpropanol,
citrát,
poloxamin,
polyquad (0.001%),
aldox (0.0005%).