Alcon Opti-Free Pure Moist 300 ml

3.990Ft

Elfogyott

Cikkszám: Moist 300 Kategória:

Leírás

Az OPTI-FREE PureMoist lencseápoló folyadék magas szinten hidratál egész napos kényelmet nyújtva. Az OPTI-FREE PureMoist folyadék akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét!

Az OPTI-FREE PureMoist jellemzői:

A folyadék olyan összetevőkből készül, amely mind a kontaktlencsére, mind a szemre jó hatással van. Ezen összetevők a Polyquad és az Aldox – így az OPTI-FREE PureMoist a baktériumok és mikroorganizmusok káros hatásaitól is megvédi a szemet.

A folyadék alapvető feladatai közé tartozik a lencse fertőtlenítése. Továbbá az OPTI-FREE PureMoist megtisztítja a lencsét a felszínen lerakódott fehérjétől és zsíroktól. Ezek az anyagok természetes esetben felhamozódnak a lencse felszínén a viselés során, mivel a könnyben megtalálhatóak. A folyadék eltávolítja ezen anyagokat anélkül, hogy kényelmetlen érzetet okozna a használónak. Csak helyezze a tárolóba a lencsét, töltse fel az OPTI-FREE PureMoist folyadékkal, és várjon néhány órát! A folyadék alaposan megtisztítja a lencsét, és több kórokozó ellen is védelmet nyújt, mialatt hidratálja a lencsét.

Az OPTI-FREE PureMoist kétféle kiszerelésben elérhető: 300 ml-es és 90 ml-es kiszerelésekben. A nagyobb kiszerelés tökéletes a mindennapos tisztításhoz. Ez a gazdaságos kiszerelés hosszabb időre nyújt megoldást, mialatt garantáltan a legmagasabb minőségű terméket használja.

A kisebb kiszerelés nem csak a mindennapos lencse ápoláshoz ideális, hanem utazáshoz is tökéletes választás. Akár kipróbálásra is alkalmas – megtapasztalhatja a folyadék kiváló tulajdonságait: teljes védelem kontaktlencse viselés során.

Az OPTI-FREE PureMoist összetétele:

0,001% Polyquad tartósítószer,
0,0006% Aldox tartósítószer.

Az OPTI-FREE PureMoist multifunkciós fertőtlenítő lencse ápolószer a HydraGlyde Moisturizing mátrix rendszert tartalmazza, melynek köszönhetően akár 16 órán keresztül hidratálja a lencsét, így az egész napos kényelem biztosított.